Steak tartar de ternera gallega

Steak tartar de ternera gallega

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Steak tartar de ternera gallega. One of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Steak tartar de ternera gallega is one of the most popular of current trending meals in the world. It's easy, it's fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. They're nice and they look fantastic. Steak tartar de ternera gallega is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Steak tartar de ternera gallega, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Steak tartar de ternera gallega delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Steak tartar de ternera gallega is 6 Comensales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Steak tartar de ternera gallega estimated approx 50 minutos (con tiempo de macerado).

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Steak tartar de ternera gallega using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ayer, por fin, conseguimos ganar la Compostela.
Hemos hecho algo más de 155 km a pie, llegando siempre, a los principios de etapa, antes de que despuntara el sol. Y regresando a casa, para seguir con nuestra semana, después de todos ellos; con un sabor algo amargo por no poder continuar el Camino con todos esos peregrinos que nos adelantaron y adelantamos, esos que nos sonrieron y ayudaron cuando notaban que las bajadas casi ganaban a nuestras rodillas, esos que nos daban ánimos cuando la pendiente de subida casi superaba los 45°; pero también —reconozco— felices, porque regresamos a la comodidad de nuestro hogar. No ha sido un Camino sencillo, pero sí precioso (en todos los aspectos); tanto que cuando termine este verano —que se acerca a grandes pasos—, comenzaremos de nuevo y volveremos a los madrugones previos al alba, a las trenzas hechas a la carrera, a los bocadillos de jamón de media mañana y, a la búsqueda de restaurantes o de menús caseros para celebrar la etapa terminada, y así volver a llegar a abrazar al Apóstol (aunque posiblemente no pasemos de nuevo por la Puerta Santa) y regresar al coche con la nueva Credencial.


(*Esta receta fue uno de los platos para celebrar el final del Camino)

#BuenCamino

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Steak tartar de ternera gallega:

  1. 800 g Solomillo de ternera de gran calidad (muy picado)
  2. 40 g Alcaparras (muy picadas)
  3. 40 Pepinillos (muy picados)
  4. 40 g Cebolla (muy picada)
  5. 8 Cucharadas Sal Lea Perrins
  6. Unas gotas de Tabasco
  7. Mayonesa de mostaza : 4 Cucharadas Mayonesa + 2 Cucharadas Mostaza Dijon
  8. Sal
  9. Pimienta negra recién molida
  10. Perejil y cilantro (para decorar)
  11. Tostaditas (para acompañar)
  12. Cebolla encurtida: Cebolla morada (cortada en pluma)+1 Naranja (zumo)+1 Limón (zumo) (para decorar)
  13. —Ser muy preciso con pesos y cantidades, para que quede perfecto—

Steps to make to make Steak tartar de ternera gallega

  1. Picamos muy bien la carne del solomillo de ternera a cuchillo, salpimentamos y reservamos. (Tiene que quedar en trocitos muy pequeños pero que se puedan apreciar, que no se convierta en puré de carne).
  2. Picamos también la cebolla blanca, las alcaparras y los pepinillos.
  3. Los mezclamos con la carne picada añadiendo la mayonesa de mostaza, el Tabasco, la salsa lea Perrins, la sal y la pimienta negra recién molida.
    Dejamos reposar en la nevera por lo menos 30 minutos (para que los ingredientes maceren bien la carne).
  4. Antes de emplatar, escurrimos la mezcla, para retirar el posible líquido excedente.
    Para emplatar, tenemos varias opciones, o nos ayudamos de un aro, y presionamos; y añadimos la cebolla encurtida, el perejil y el cilantro y lo acompañamos de unas tostadas bien crujientes.
    O bien, usamos un hueso de fémur vacuno partido longitudinalmente y decoramos de la misma manera.
  5. A disfrutar!
  6. Por fin, mi primera Compostela ganada ! ❤️👟✝️⛪️✝️👟❤️

As your experience and self-confidence expands, you will locate that you have much more all-natural control over your diet as well as adjust your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you want to serve a recipe that utilizes less or more components or is a little basically zesty, you can make simple modifications to attain this goal. In other words, start making your dishes on time. As for fundamental cooking abilities for newbies you do not need to learn them yet only if you grasp some easy food preparation techniques.

This isn't a complete guide to fast as well as easy lunch recipes yet its excellent something to chew on. With any luck this will get your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Speedy Steak tartar de ternera gallega. Thank you very much for your time. I am sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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