Coca brioche rellena de crema pastelera y manzana caramelizada
Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Coca brioche rellena de crema pastelera y manzana caramelizada. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Coca brioche rellena de crema pastelera y manzana caramelizada is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's simple, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. Coca brioche rellena de crema pastelera y manzana caramelizada is something that I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Coca brioche rellena de crema pastelera y manzana caramelizada, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Coca brioche rellena de crema pastelera y manzana caramelizada delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Coca brioche rellena de crema pastelera y manzana caramelizada is 2 unidades. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Coca brioche rellena de crema pastelera y manzana caramelizada estimated approx + 1h.
To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can have Coca brioche rellena de crema pastelera y manzana caramelizada using 20 ingredients and 19 steps. Here is how you cook that.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Coca brioche rellena de crema pastelera y manzana caramelizada:
- 580 gr harina de fuerza
- 2 huevos
- 250 ml leche
- 3 c.s agua de azahar
- 1 Ralladura de 1 limón
- 100 gr mantequilla
- 12 gr levadura fresca de panadero
- 100 gr azúcar
- 4 gr sal
- Relleno
- 2 manzanas
- 4 c.s azúcar
- 1 c.c. aroma de vainilla
- 1 nuez de mantequilla
- 2 c.s ron (opcional)
- Crema pastelera
- Cobertura
- Almendras laminadas
- Huevo batido
- Azúcar
Steps to make to make Coca brioche rellena de crema pastelera y manzana caramelizada
- En un bol ponemos la leche tibia, la levadura desmenuzada, el azúcar y 2 c.s. de la harina total. Mezclamos bien con una cuchara, tapamos con un trapo y dejamos reposar 15 minutos.
- Mientras, en el bol de la amasadora ponemos la harina, la ralladura de limón y en un lado la sal.
- Hacemos un hueco en medio y ponemos los huevos y el agua de azahar. Ponemos también pasados los 15 minutos la mezcla de la leche y levadura de antes.
- Amasamos con el accesorio gancho unos 10 minutos.
- Pasados los 10 minutos agregamos en varias tandas la mantequilla fría. Amasamos hasta que esté totalmente integrada. Unos 15 minutos más.
- Quedará una masa bastante pegajosa. Nos aceitamos un poco las manos e intentamos hacer una bola que transportaremos a otro bol más grande que filmaremos y dejaremos leudar toda una noche en la nevera.
- A la mañana siguiente sacamos la masa a temperatura ambiente y mientras, hacemos el relleno. Lavamos bien las manzanas y las picamos en cuadritos pequeños.
- Ponemos en una sartén la mantequilla a derretir y añadimos la manzana, el azúcar, el ron y el aroma de vainilla. Dejamos pochar unos 5 minutos. Reservamos en un plato hasta que se enfríe.
- Al día siguiente, enharinamos la encimera y pasamos la masa a ella. La dividimos en dos porque con esta cantidad se hacen dos cocas. Yo congelé la mitad en este momento para utilizarla otro día. Si optais por hacer lo mismo, utilizad solo 1 manzana para el relleno.
- La masa resultante, a su vez, la dividimos en dos.
- Una parte la extendemos bien espolvoreada de harina para que no se pegue y directamente en un papel vegetal (es una masa pegajosa).
- Ponemos una capa de crema y la manzana por encima.
- Estiramos la otra parte de masa de la misma forma y tamaño aproximado y con cuidado la ponemos encima y juntamos los bordes. Acordaros de la harina para que no se os pegue mucho.
- Pincelamos con huevo batido y un chorrito de leche y dejamos reposar 15 minutos. Volvemos a pincelae y dejamos otros 15 minutos más.
- Llega el momento de precalentar el horno a 190°
- Cuando esté bien caliente pincelamos de nuevo la coca y repartimos por toda la superficie almendras laminadas y azúcar.
- Horneamos hasta que esté doradita.
- Dejamos enfriar si podemos antes de ponernos a comer.
As your experience and confidence grows, you will locate that you have more natural control over your diet plan and also adjust your diet plan to your individual preferences gradually. Whether you intend to offer a dish that utilizes less or more active ingredients or is a bit basically hot, you can make straightforward adjustments to accomplish this goal. Simply put, start making your dishes promptly. As for basic food preparation skills for newbies you do not need to learn them yet just if you master some basic food preparation methods.
This isn't a total overview to fast as well as very easy lunch recipes however its great food for thought. With any luck this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing way too many square meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this exceptional food Steps to Prepare Super Quick Homemade Coca brioche rellena de crema pastelera y manzana caramelizada. Thanks so much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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