Chili con Carne (Sin picante)

Chili con Carne (Sin picante)

Hey everyone, it's me, Dave, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Chili con Carne (Sin picante). It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Chili con Carne (Sin picante) is one of the most favored of current trending meals on earth. It's appreciated by millions daily. It is easy, it is fast, it tastes yummy. They're nice and they look wonderful. Chili con Carne (Sin picante) is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Chili con Carne (Sin picante), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Chili con Carne (Sin picante) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Chili con Carne (Sin picante) is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Chili con Carne (Sin picante) estimated approx 2 hr.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Chili con Carne (Sin picante) using 16 ingredients and 18 steps. Here is how you can achieve that.

Siempre hago ollas grandes ya que el chili con carne se puede usar de muchas maneras. Ya sea acompañándolo con arroz o puré de patata, o como salsa para la pasta, hamburguesas o perritos calientes, incluso para sopar unos nachos. Por eso hago grandes cantidades y congelo lo que sobra para otros días.

Ingredients and spices that need to be Take to make Chili con Carne (Sin picante):

  1. 1 kg ternera, cerdo o pollo picado
  2. 1 Pimiento verde
  3. 1 Pimiento rojo
  4. 1 Tomate
  5. 1 Cebolla
  6. 1 Puerro
  7. 2 Dientes ajo
  8. 1 bote alubias rojas
  9. 200 ml caldo de carne o pollo
  10. 1 brick pequeño de tomate frito o tomate concentrado
  11. Aceite de oliva
  12. Sal
  13. Pimienta
  14. Pimentón dulce
  15. Comino
  16. Orégano

Instructions to make to make Chili con Carne (Sin picante)

  1. Cortamos en dados pequeños la cebolla, los pimientos y el tomate. Cada cual por separado. Los pimientos pueden ir juntos.
  2. Cortamos un puerro en trozos pequeños. No tienen por qué ser regulares.
  3. Ponemos una olla grande a calentar a fuego alto y le echamos un chorro de aceite de oliva. El aceite debe cubrir el fondo de la olla.
  4. Cuando el aceite esté caliente, echamos la cebolla.
  5. Mientras se hace la cebolla, pelamos y picamos dos dientes de ajo.
  6. Echamos el ajo y los pimientos a la olla cuando la cebolla lleve cocinándose 5 minutos y lo mezclamos todo.
  7. Tras otros 5 minutos, echamos el puerro. Lo mezclamos todo de nuevo.
  8. Cuando pasen otros 5 minutos, removemos todo de nuevo y añadimos toda la carne. La vamos mezclando y rompiendo con la espátula hasta que pierda el color rosita y se vuelva más gris/marrón.
  9. Este es buen momento para especiar un poco. Echamos sal, pimienta, comino y orégano al gusto. No echad demasiada sal ahora, siempre se puede corregir más tarde si falta un poco. Echamos al final el pimentón y mezclamos bien.
  10. Tras un par de minutos echamos el tomate y mezclamos.
  11. A los cinco minutos echamos el tomate frito. También podemos usar pasta de tomate concentrado, con un poco debe de bastar. Mezclamos bien.
  12. Tras un par de minutos echamos el caldo de carne o pollo.
  13. Sacamos las alubias del bote y con ayuda de un colador las lavamos bien para quitarle el pringue de antioxidante.
  14. Cuando el chili burbujee, añadimos las alubias y mezclamos.
  15. Bajamos la temperatura a fuego lento y tapamos la olla si no queremos que reduzca demasiado. Ahora lo dejamos una hora aproximadamente, removiendo de vez en cuando, probándolo y ajustando la sal.
  16. Apagamos el fuego y dejamos la olla reposar entre 15 y 30 minutos.
  17. Finalmente servimos nuestras raciones y guardamos las que sobren en tuppers. Hoy yo voy a usar el chili con carne como salsa para unos nachos.
  18. ¡A disfrutar!

As your experience and self-confidence grows, you will locate that you have more all-natural control over your diet and also adjust your diet plan to your individual preferences with time. Whether you intend to offer a recipe that uses fewer or even more ingredients or is a little essentially hot, you can make basic adjustments to accomplish this objective. In other words, start making your dishes on time. As for basic food preparation abilities for newbies you don't need to learn them but just if you grasp some straightforward cooking methods.

This isn't a full guide to quick and simple lunch recipes but its great food for thought. With any luck this will get your creative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this special food Recipe of Speedy Chili con Carne (Sin picante). Thank you very much for reading. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Ensalada de ventresca

Arroz 3 delicias

Ensalada de garbanzos, espinacas, calabacín y jamón