Ensalada de salchicha con patata al pesto
Hey everyone, it's John, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Ensalada de salchicha con patata al pesto. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.
Ensalada de salchicha con patata al pesto is one of the most popular of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it is fast, it tastes yummy. They are nice and they look fantastic. Ensalada de salchicha con patata al pesto is something which I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Ensalada de salchicha con patata al pesto, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Ensalada de salchicha con patata al pesto delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Ensalada de salchicha con patata al pesto is 3 Comensales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Ensalada de salchicha con patata al pesto estimated approx 30 minutos.
To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Ensalada de salchicha con patata al pesto using 6 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.
El cerebro es una máquina muy puñetera que no sólo no se detiene nunca, sino que te obliga a pensar en lo que a él, le viene en gana. Te pones a evocar un momento feliz de tu vida y, al cabo de menos de cinco minutos, el cerebro ya te ha obligado a recordar lo que no te apetecía… y más en días como hoy, en los que el calor a penas te permite coordinar dos ideas seguidas — quizá sea que los que vivimos en esta esquinita no estamos acostumbrados a derretirnos de esta manera—.
Las calles de la ciudad están casi fundidas por estas temperaturas, así que sin hacerle caso a mi cabecita, en cuanto he podido, he aterrizado en casa y me he acomodado debajo de los nogales: en mi cape cod, con un granizado de sandía recién hecho y en el regazo: la iPad —con el último del inspector Mascarell —.
Pero sonó el teléfono y respondí, me ofrecían salir a tomar unos vinos (recalcando la ‘S’); conteste que no tenía ganas de nada, que a este paso iba montar una asociación “padesganaos"."¿Sin ánimo de lucro?"—me preguntan—; “Sin ánimo de ná" —aclaro—. "Apúntame"—se ofrece. "Apúntate tú" —le digo, comprendiendo que no ha cogido bien la idea—.
Leer es genial, patear ciudades es una gran actividad...pero quedarse en casa, a la sombra de los árboles, en shorts y tirantes, sin prisas ni paranoias, no desmerece en nada.
Total ponerme un GT está a mi alcance.
Holgazanear está totalmente minusvalorado…jajajaja…
#sopadeletras
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Ensalada de salchicha con patata al pesto:
- 6 Patatas pequeñas
- 1 Longaniza blanca (sin piel a ser posible)
- 2 Cucharadas Salsa pesto casero (~12 Nueces+2 Dientes Ajo+Queso Pecorino+Rúcula+Aceite de oliva virgen extra+Sal)
- Aceite de oliva virgen extra
- Pimienta negra molida
- Sal
Instructions to make to make Ensalada de salchicha con patata al pesto
- Pelamos las patatas y las cortamos en porciones del tamaño de un bocado; las cocemos en una olla a presión, por lo que en cuanto comience a hacer ruido, apagamos el fuego —así reducimos a unos 5 minutos el tiempo de cocción—. Escurrimos y reservamos.
- Preparamos el pesto casero: en el vaso triturador, ponemos todos los ingredientes, y trituramos hasta obtener la textura deseada. Terminamos de rellenar con aceite y, guardamos en nevera para futuras recetas.
- Cortamos la longaniza (quitándole previamente la piel —en caso necesario—). Y la ponemos en una sartén con un poquitín de aceite. Salpimentamos y dejamos que se dore.
- Una vez estén hechas, agregamos las patatas reservadas. Apagamos el fuego, y mezclamos hasta integrar, aún sobre el calor residual.
- Añadimos el pesto, e integramos de nuevo.
- A disfrutar!
As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly discover that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet to your personal tastes in time. Whether you want to offer a recipe that uses less or more components or is a little more or less zesty, you can make easy changes to achieve this goal. In other words, begin making your dishes on schedule. When it comes to standard food preparation abilities for newbies you don't need to discover them yet just if you master some basic cooking strategies.
This isn't a total overview to fast as well as simple lunch recipes however its great food for thought. With any luck this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Homemade Ensalada de salchicha con patata al pesto. Thank you very much for reading. I'm confident you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment