Empanada de manzanas y zanahoria, rellena de gambas

Empanada de manzanas y zanahoria, rellena de gambas

Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Empanada de manzanas y zanahoria, rellena de gambas. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Empanada de manzanas y zanahoria, rellena de gambas is one of the most popular of current trending meals on earth. It is appreciated by millions every day. It's simple, it's quick, it tastes delicious. Empanada de manzanas y zanahoria, rellena de gambas is something that I've loved my whole life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Empanada de manzanas y zanahoria, rellena de gambas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Empanada de manzanas y zanahoria, rellena de gambas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Empanada de manzanas y zanahoria, rellena de gambas is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Empanada de manzanas y zanahoria, rellena de gambas estimated approx 90 minutos.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have Empanada de manzanas y zanahoria, rellena de gambas using 9 ingredients and 16 steps. Here is how you cook that.

Como tenía exceso de zanahorias y de manzanas en mi frigorífico, se me ocurrió realizar esta especie de tortilla rellena.

Ingredients and spices that need to be Get to make Empanada de manzanas y zanahoria, rellena de gambas:

  1. 300 g zanahorias
  2. 500 g manzanas
  3. 300 g gambas peladas congeladas
  4. 1 cebolla grande
  5. 4 dientes ajo
  6. 6 huevos
  7. Aceite de oliva
  8. Pimienta negra molida
  9. Sal

Steps to make to make Empanada de manzanas y zanahoria, rellena de gambas

  1. Realmente esta receta es bastante laboriosa, especialmente si recordamos mis habituales ensaladas que se realizan en 10 o 15 minutos y además sin fuego, pero aunque haga calor, también es bueno, de tarde, en tarde, comer cositas calientes y ricas.
  2. Otra forma de realizar más rápida esta receta, seria cocer las zanahorias y las manzanas en el microondas, pero bueno, en esta ocasión, opte por hervirlas en una tradicional olla con agua.
  3. Comenzamos con la receta.
  4. Colocamos abundante agua con abundante sal en una olla y la ponemos al fuego para que comience a calentarse.
  5. Mientras descorazonamos, pelamos y troceamos las manzanas, introduciéndolas en el agua conforme las troceamos para que no se nos pongan negras.
  6. Pelamos y troceamos también las zanahorias, uniéndolas a las manzanas.
  7. Dejamos cocer a fuego medio hasta que estén tiernas las manzanas y las zanahorias, unos 20 minutos.
  8. Mientras confitamos la cebolla, muy troceada y los ajos fileteados en una sartén con aceite.
  9. Cuando la cebolla comience a estar blanda, añadimos las gambas peladas congeladas (no es necesario descongelarlas).
  10. Cuando las zanahorias y las manzanas estén tiernas, las escurrimos y las troceamos a daditos muy pequeños, se podían trocear antes de cocer, pero pensaba triturarlas con la batidora, aunque finalmente opte por hacerlas a daditos para que se notara más la diferencia entre zanahoria y manzana.
  11. Engrasamos un molde de silicona y colocamos en el la mitad de los daditos de manzana y zanahoria.
  12. Añadimos con las gambas con cebolla y ajo.
  13. Cubrimos las gambas con el resto de daditos de zanahoria y manzana.
  14. Batimos los huevos, los salpimentamos y volcamos sobre la última capa de daditos de manzana y zanahoria.
  15. Horneamos a 180º a partir de horno frío, calor arriba y abajo, durante unos 60 minutos, vigilando la cocción cada 15 minutos.
  16. Cuando esté bien cuajada, desmoldar y comer calentita.

As your experience and also confidence expands, you will locate that you have a lot more natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your individual tastes with time. Whether you intend to serve a recipe that makes use of less or more ingredients or is a little more or less hot, you can make simple changes to accomplish this goal. To put it simply, start making your recipes on time. As for fundamental food preparation skills for novices you do not require to learn them but just if you understand some easy food preparation methods.

This isn't a complete guide to fast and also easy lunch dishes however its good food for thought. Ideally this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family without doing way too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this special food Steps to Make Homemade Empanada de manzanas y zanahoria, rellena de gambas. Thanks so much for reading. I'm confident you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Ensalada de pasta con marisco

Arroz 3 delicias

Helados cremosos de pistacho y chocolate